Wij zetten ons in voor het algemeen belang

Contact

Lijst Babijn
Bakkersstraat 59
4501 RB Oostburg
Tel. : 0117 452945
E-mail : info@lijstbabijn.nl

  Interact Network 2022

Bijlage "Country Fair" (31-10-2005)

“Country Fair 2005”, op domein ’t Meersdael te Moerbeke-Waas.
De “Country Fair” is een life-style buitenbeurs in landelijke stijl, met meer dan 150 stands.


 

 

 

 

De Country Fair is een buitenbeurs in landelijke stijl op het Domein Meersdael in Moerbeke, met meer dan 150 enthousiaste deelnemers die heel zorgvuldig worden geselecteerd. De nadruk ligt op het goede buitenleven, dit weerspiegeld in interieur, kunst en antiek, restauratie, serre- en tuinmeubelen, buitenkleding, proeverijen, enz...

 

www.meersdael.be

   
 

De Country Fair op 29 en 30 april, 1 en 2 mei 2005 was aan zijn zesde uitvoering toe.Reeds vanaf de eerste editie werd deze beurs opgemerkt en een mooie toekomst beloofd. De voorlaatste editie bevestigde dit.De ongeveer 15.000 bezoekers en 120 deelnemers waren dankzij het prachtige weer zeer enthousiast. De verscheidenheid aan producten en de verzorgde organisatie kregen niets dan lof.

 

De Country Fair is een buitenbeurs in landelijke stijl met meer dan 150 enthousiaste deelnemers die heel zorgvuldig worden geselecteerd.De nadruk ligt op het goede buitenleven, dit weerspiegeld in interieur, kunst en antiek, restauratie, serre- en tuinmeubelen, buitenkleding, proeverijen enz...

 

Vanzelfsprekend besteedt de Country Fair ook veel aandacht aan het tuingebeuren. Exclusieve tuinbenodigdheden, potterie, bloemen en planten enz.Tevens gebeuren er om het uur verschillende demonstraties in de activiteitenring, o.a. roofvogelshow, schapenhoeden met Border Collie, optreden van Schotse Bag Pipe band, bloemschikken en restauratietechnieken.

 

Ook de innerlijke mens wordt niet vergeten. Er is een champagne- en oesterbar, een gastronomisch restaurant, een veldherberg voor een snelle hap en een pannenkoekendorp.

 

Samengevat: De Country Fair is een ideaal dagje uit, een beetje chique, soms wel héél stijlvol, dan weer gezellig en dan weer puur country. Kortom iedere bezoeker zal hier iets vinden wat hem of haar zal inspireren om thuis in praktijk te brengen.